Hoting Färg & Div. AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom färg och papper samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hoting Färg & Div. AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Hoting Färg & Div. AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2003-04-16 så skapades Hoting Färg & Div. AB och verksamheten är har F-skattsedel Hoting Färg & Div. AB har haft det sedan 2003-05-08.

Hoting Färg & Div. AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-08

556641-2788 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömsund.

Just nu är Hoting Färg & Div. AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Hoting Färg & Div. AB så går det att nå dem via telefon på 0671-10310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hoting Färg & Div. AB är Modin, Bengt Runo som är född 1952 och har titeln VD, Modin, Bengt Runo som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Ingrid Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .