Siberia Partner TM Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter Siberia Partner TM Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Siberia Partner TM Aktiebolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-11-27 så har Siberia Partner TM Aktiebolag varit registrerat. Idag är Siberia Partner TM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Siberia Partner TM Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Konvaljestigen 3, 833 34, Strömsund. Vi ni istället prata med Siberia Partner TM Aktiebolag så kan ni göra det på 0670-13737.

Bolaget skall sälja tjänster genom att bistå företag som vill etablera samarbete med partner i Sibirien, främst Irkutskområdet, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att investera i företag i Sibirien.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mattsson, Olof Torkel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Malou Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av Mattsson, Olof Torkel och Mattsson, Malou Marie-Louise var för sig. .

Siberia Partner TM Aktiebolag har 556634-7133 som sitt organisationsnummer.