Legoment AB

Jämtlands län

Information

556633-2986 är organisationsnummer för bolaget Legoment AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Legoment AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Legoment AB finns i.

Legoment AB har varit registrerat sedan 2002-09-27 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Legoment AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

Legoment AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Legoment AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Legoment AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0303933 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 24, 830 80, Hoting

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på förvaltning av aktier, koncerngemensamma funktioner avseende företagsledning, konsultverksamhet inom psykologi samt därmed förenlig vekrsamhet. Bolaget skall även bedriva legotillverkning inom metall och trä.

Det finns olika personer som har en koppling med Legoment AB och det är Holm, Dag Sigvard Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holm, Ann-Charlotte Carina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hjalmarsson, Emmanuel Zendrik som är född 1980 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Håkan Andreas som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,