Änge Chark AB

Jämtlands län

Information

Änge Chark AB är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Änge Chark AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Änge Chark AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-17.

Änge Chark AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-10-21. Men sedan 2005-11-10 så har Änge Chark AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Änge 1780, 830 51, Offerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Änge Chark AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-30032.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Änge Chark AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Änge Chark AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget ska bedriva slakteri och livsmedelsförädling samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Änge Chark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Änge Chark AB och det är följande personer, Andersson, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Leif Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kock, Sven Daniel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman, Jöns Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Änge Chark AB är 556633-1277.