Mårtenssons Skogsservice Hoting AB

Jämtlands län

Information

Mårtenssons Skogsservice Hoting AB är en verksamhet som finns i Strömsund. I Mårtenssons Skogsservice Hoting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Rolf Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hahn, Yvonne Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mårtenssons Skogsservice Hoting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mårtenssons Skogsservice Hoting AB på telefon 0671-10727.

Bolaget ska bedriva avverkning och drivning av skog, skogs- nära tjänster, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mårtenssons Skogsservice Hoting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mårtenssons Skogsservice Hoting AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mårtenssons Skogsservice Hoting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och Mårtenssons Skogsservice Hoting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mårtenssons Skogsservice Hoting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mårtenssons Skogsservice Hoting AB har 556627-8213 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.