Jämtlands Skorstensprodukter AB

Jämtlands län

Information

Jämtlands Skorstensprodukter AB är ett företag som finns i Strömsund. I Jämtlands Skorstensprodukter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Anders Tommy som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Dan Sune som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jämtlands Skorstensprodukter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jämtlands Skorstensprodukter AB på telefon 0670-611370.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skorstensskydd och plåtdetaljer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jämtlands Skorstensprodukter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jämtlands Skorstensprodukter AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jämtlands Skorstensprodukter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Jämtlands Skorstensprodukter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jämtlands Skorstensprodukter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jämtlands Skorstensprodukter AB har 556627-6787 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.