Steins Skog & Jakt AB

Jämtlands län

Information

556618-0930 är organisationsnummer för företaget Steins Skog & Jakt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Steins Skog & Jakt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Steins Skog & Jakt AB finns i.

Steins Skog & Jakt AB har varit registrerat sedan 2001-11-08 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Steins Skog & Jakt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

Steins Skog & Jakt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Steins Skog & Jakt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Steins Skog & Jakt AB så kan ni göra det på telefon genom 0670-13570 eller genom brev på följande adress:
Kärrnäset 470, 833 94, Strömsund

Bolaget skall bedriva skogsbruk, jakt- och fritidsarrangemang, samt utveckla produkter och tjänster inom turismnäringen, förvalta lös och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Steins Skog & Jakt AB och det är Borkmo, Stein som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Borkmo, Stein som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stieng, Tron som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Holmgren, Hans Åke som är född 1970 och har titeln Delgivningsbar person, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor