Görviksjön Aktiebolag

Jämtlands län

Information

556614-2161 är organisationsnummer för bolaget Görviksjön Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Görviksjön Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Görviksjön Aktiebolag finns i.

Görviksjön Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-09-05 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Görviksjön Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-12.

Görviksjön Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Görviksjön Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Görviksjön Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0644-60017 eller genom brev på följande adress:
Görvik 635, 830 70, Hammerdal

Bolaget skall bedriva installation av värme, styr- och reglerutrustning samt bevattningssystem. Montering och reparation av växthus samt bedriva växtodling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Görviksjön Aktiebolag och det är Stranne, Björn Åke som är född 1946 och har titeln VD, Stranne, Björn Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Stranne Österlund, Marian som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,