Saluhallen i Hoting AB

Jämtlands län

Information

Saluhallen i Hoting AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Saluhallen i Hoting AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Saluhallen i Hoting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Saluhallen i Hoting AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Saluhallen i Hoting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 22, 830 80, Hoting men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0671-10095.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Saluhallen i Hoting AB Privat, ej börsnoterat.

Saluhallen i Hoting AB har idag 556612-5539 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Saluhallen i Hoting AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

I Saluhallen i Hoting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jovinge Magnesten, Ylva Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnesten, Per Michael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .