SPANNFORS AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, bokföring och redovisning samt äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SPANNFORS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är SPANNFORS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2001-03-23 så skapades SPANNFORS AB och bolaget är har F-skattsedel SPANNFORS AB har haft det sedan 2001-03-29.

SPANNFORS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-29

556608-8638 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är SPANNFORS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med SPANNFORS AB så går det att nå dem via telefon på 0670-611711 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SPANNFORS AB är Zakrisson, Kjell Greger Måns som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Zakrisson, Anna Britt Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Zakrisson, Anna Ingrid Erika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Zakrisson, Måns Christian Teodor som är född 1978 och har titeln Suppleant, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.