Jorms Lanthandel AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av dagligvaror och drivmedel samt idkar annan därmed förenlig verksamhet. Företaget säljer även redovisnings- och hudvårdstjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jorms Lanthandel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Jorms Lanthandel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2001-03-02 så skapades Jorms Lanthandel AB och bolaget är har F-skattsedel Jorms Lanthandel AB har haft det sedan 2001-05-05.

Jorms Lanthandel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-05

556607-7128 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Jorms Lanthandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Jorms Lanthandel AB så går det att nå dem via telefon på 0672-20151 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jorms Lanthandel AB är Melin, Per-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Åsa Katarina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .