Göran Hoppstadius i Strand AB

Jämtlands län

Information

Göran Hoppstadius i Strand AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Göran Hoppstadius i Strand AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Göran Hoppstadius i Strand AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2001-02-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till STRAND 665, 833 95, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Göran Hoppstadius i Strand AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-10112.

Strömsund arbetar för att företag som Göran Hoppstadius i Strand AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Göran Hoppstadius i Strand AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av formverktyg, klippverktyg, konstruktionsarbeten och tillverkning av specialmaskiner för plast- och plåtbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Göran Hoppstadius i Strand AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Göran Hoppstadius i Strand AB och det är följande personer, Hoppstadius, Per Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoppstadius, Kerstin Anna-Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Göran Hoppstadius i Strand AB är 556606-2302.