SCF Betongelement AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och SCF Betongelement AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och SCF Betongelement AB är ett av dem. Statusen för SCF Betongelement AB är att Bolaget är aktivt.

SCF Betongelement AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-18. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som SCF Betongelement AB ska trivas.

SCF Betongelement AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med betongvaror, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SCF Betongelement AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är SCF Betongelement AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med SCF Betongelement AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-648400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Liljegren, Fred Johnny -Nilsson, Per Gunnar -Ringvall, Maj-Britt Firman tecknas i förening av -Edberg, Sven Göran -Wik, Olof Östen.

De som är på något sätt har med SCF Betongelement AB är Liljegren, Fred Johnny som är född 1953 och har titeln VD, Söderqvist, Eva Carola som är född 1967 och har titeln Extern vice VD, Liljegren, Fred Johnny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringvall, Maj-Britt som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edberg, Sven Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Klas Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Per Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Olof Östen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotLundgren, Per Erik Martin som är född 1950 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

SCF Betongelement AB har 556603-2735 som sitt organisationsnummer.