Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede)

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva camping och turistverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2000-11-30 så skapades Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) och företaget är har F-skattsedel Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) har haft det sedan 2001-04-13.

Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-04-13

556602-0573 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömsund.

Just nu är Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) så går det att nå dem via telefon på 0672-10035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gäddede Camping & Stugby AB (Campingplats Gäddede) är Olsson, Siv Janeth som är född 1957 och har titeln VD, Olsson, Siv Janeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.