LEVABO i Norråker AB

Jämtlands län

Information

LEVABO i Norråker AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där LEVABO i Norråker AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. LEVABO i Norråker AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LEVABO i Norråker AB har haft sedan 2001-02-16. LEVABO i Norråker AB har funnits sedan och 2003-02-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LEVABO i Norråker AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolv. 3 B, 830 81, Norråker men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6401147.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är LEVABO i Norråker AB Privat, ej börsnoterat.

LEVABO i Norråker AB har idag 556598-9448 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Lars Kuno -Sparby, Rolf Erik Håkan är den som för stunden ansvarar för LEVABO i Norråker AB

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av lägenheter och lokaler, främjning av turistisk verksamhet, catering samt därmed förenlig verksamhet.

I LEVABO i Norråker AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sparby, Rolf Erik Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Lars Kuno som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Per Ingvar Allan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .