Elverum Åkeri AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Elverum Åkeri AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elverum Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Elverum Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Elverum Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elverum Åkeri AB ska trivas.

Elverum Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra oljetransporter, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elverum Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Elverum Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Elverum Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-10520.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elverum Åkeri AB är Elverum, Rolf Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Elverum, Linda Christina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Elverum Åkeri AB har 556593-8999 som sitt organisationsnummer.