GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag är ett av dem. Statusen för GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag ska trivas.

GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vårdhem samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-20090.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag är Möller, Jonny Christian som är född 1978 och har titeln VD, Möller, Jonny Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Camilla Veronica som är född 1978 och har titeln Suppleant, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

GPS Kognition Utredningshem Aktiebolag har 556588-2114 som sitt organisationsnummer.