R-chark i Hammerdal AB

Jämtlands län

Information

R-chark i Hammerdal AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där R-chark i Hammerdal AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. R-chark i Hammerdal AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket R-chark i Hammerdal AB har haft sedan 2000-02-15. R-chark i Hammerdal AB har funnits sedan och 2000-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till R-chark i Hammerdal AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Solberg 410, 830 70, Hammerdal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0644-10030.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är R-chark i Hammerdal AB Privat, ej börsnoterat.

R-chark i Hammerdal AB har idag 556583-7969 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för R-chark i Hammerdal AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av livsmedel såsom syltor, pölsa, ärtsoppa samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I R-chark i Hammerdal AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Per Rickard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Roland som är född 1945 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .