Stavagran AB

Jämtlands län

Information

Stavagran AB är ett företag som finns i Strömsund. I Stavagran AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stjernström, Per Anders som är född 1970 och har titeln VD, Stjernström, Per Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernström, Per Sakarias som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stjernström, Eva Kristina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stavagran AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stavagran AB på telefon 070-5223973.

Bolaget skall bedriva tillverkning av vin- och stängselstolpar i trä samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stavagran AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stavagran AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stavagran AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-03-14 och Stavagran AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-03-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stavagran AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Stavagran AB har 556577-8254 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.