Nordfisk AB

Jämtlands län

Information

Nordfisk AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Nordfisk AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordfisk AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nordfisk AB har haft sedan 2001-01-29. Nordfisk AB har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nordfisk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Färjstället 205, 830 80, Hoting men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3440873.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nordfisk AB Privat, ej börsnoterat.

Nordfisk AB har idag 556577-0806 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordfisk AB

Bolaget skall bedriva uppfödning, förädling och försäljning av matfisk och sättfisk samt utföra tjänster såsom sportfiske rådgivning i samband med denna verksamhet, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Nordfisk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Näslund, Åke Reidar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Knut Erik Jonas som är född 1946 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .