Asp Mekaniska i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

556564-7293 är organisationsnummer för bolaget Asp Mekaniska i Strömsund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Asp Mekaniska i Strömsund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Asp Mekaniska i Strömsund AB finns i.

Asp Mekaniska i Strömsund AB har varit registrerat sedan 1999-02-03 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Asp Mekaniska i Strömsund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Asp Mekaniska i Strömsund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Asp Mekaniska i Strömsund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Asp Mekaniska i Strömsund AB så kan ni göra det på telefon genom 0670-10112 eller genom brev på följande adress:
Godsg. 2, 833 36, Strömsund

Bolaget skall bedriva tillverkning av formverktyg, klippverktyg, konstruktionsarbeten och tillverkning av specialmaskiner för plast- och plåtbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Asp Mekaniska i Strömsund AB och det är Engström, Stig Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, John Bertil som är född 1966 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,