Desnec AB

Jämtlands län

Information

Desnec AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Desnec AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Desnec AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Desnec AB har haft sedan 1999-01-01. Desnec AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Desnec AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bredgårdsg. 8, 833 31, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0670-12055.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Desnec AB Privat, ej börsnoterat.

Desnec AB har idag 556564-5941 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Desnec AB

Bolaget skall ombesörja försäljning och beståndsvård av försäkringar såsom försäkringsmäklare och därmed förenlig verksamhet.

I Desnec AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sivertsson, Bo Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Siwertsson, Per Mathias som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .