CroMii i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och CroMii i Strömsund AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och CroMii i Strömsund AB är ett av dem. Statusen för CroMii i Strömsund AB är att Bolaget är aktivt.

CroMii i Strömsund AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-22. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som CroMii i Strömsund AB ska trivas.

CroMii i Strömsund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CroMii i Strömsund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är CroMii i Strömsund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med CroMii i Strömsund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-10124.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med CroMii i Strömsund AB är Andrée, Olof Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Cromberger, Peder som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

CroMii i Strömsund AB har 556564-4662 som sitt organisationsnummer.