Folkes Bil i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Folkes Bil i Strömsund AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Folkes Bil i Strömsund AB är ett av dem. Statusen för Folkes Bil i Strömsund AB är att Bolaget är aktivt.

Folkes Bil i Strömsund AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-24. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Folkes Bil i Strömsund AB ska trivas.

Folkes Bil i Strömsund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilhandel med verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Folkes Bil i Strömsund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Folkes Bil i Strömsund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Folkes Bil i Strömsund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-611035.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Folkes Bil i Strömsund AB är Roos, Einar Valdemar som är född 1960 och har titeln VD, Roos, Einar Valdemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Annalena Christina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Folkes Bil i Strömsund AB har 556562-9374 som sitt organisationsnummer.