Espings Revisionsbyrå AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva revision och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Espings Revisionsbyrå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Strömsund så är Espings Revisionsbyrå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1998-10-29 så skapades Espings Revisionsbyrå AB och företaget är har F-skattsedel Espings Revisionsbyrå AB har haft det sedan 1998-01-01.

Espings Revisionsbyrå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556561-9144 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömsund.

Just nu är Espings Revisionsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Espings Revisionsbyrå AB så går det att nå dem via telefon på 0644-70079 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Espings Revisionsbyrå AB är Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .