Riksscanning i Fjällsjö AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Riksscanning i Fjällsjö AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Riksscanning i Fjällsjö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Riksscanning i Fjällsjö AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556559-2754.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0624-512425 alternativt besöka eller skicka post till Riksscanning i Fjällsjö AB på följande adress Herrgårdsv. 4, 880 50, Backe.

Riksscanning i Fjällsjö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Riksscanning i Fjällsjö AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sjölander, Calise Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom databranschen som service- byrå med scanning, digital konvertering, digital arkivering samt konsult inom digital bildhantering och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.