Storjola MB AB

Jämtlands län

Information

556558-0973 är organisationsnummer för företaget Storjola MB AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Storjola MB AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Storjola MB AB finns i.

Storjola MB AB har varit registrerat sedan 1998-07-14 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Storjola MB AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Storjola MB AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Storjola MB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Brantholm, Lars-Erik

Vill ni komma i kontakt med Storjola MB AB så kan ni göra det på telefon genom 0942-47070 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkeri och entreprenadrörelse inom byggnads- och anläggningsbranschen, samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Storjola MB AB och det är Brantholm, Lars-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Bo Olof Anton som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Flordin Brantholm, Astrid Jörgine M som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,