Plåtprodukter i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Plåtprodukter i Strömsund AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Plåtprodukter i Strömsund AB är ett av dem. Statusen för Plåtprodukter i Strömsund AB är att Bolaget är aktivt.

Plåtprodukter i Strömsund AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Plåtprodukter i Strömsund AB ska trivas.

Plåtprodukter i Strömsund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksmhet är tillverkning av plåtprodukter såsom skorstenskronor, beklädnader, skorstenhuvar, fönsterbleck, fotplåtar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plåtprodukter i Strömsund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Plåtprodukter i Strömsund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Plåtprodukter i Strömsund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-13334.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Plåtprodukter i Strömsund AB är Eriksson, Kjell Erik Roger som är född 1962 och har titeln VD, Eriksson, Kjell Erik Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Greger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Plåtprodukter i Strömsund AB har 556557-4976 som sitt organisationsnummer.