Strömsunds Skocentral AB

Jämtlands län

Information

Strömsunds Skocentral AB är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Strömsunds Skocentral AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Strömsunds Skocentral AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Strömsunds Skocentral AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1998-06-05. Men sedan 1998-01-01 så har Strömsunds Skocentral AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 7, 833 35, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Strömsunds Skocentral AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-10026.

Strömsund arbetar för att bolag som Strömsunds Skocentral AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Strömsunds Skocentral AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av skoartiklar, väskor och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Strömsunds Skocentral AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Strömsunds Skocentral AB och det är följande personer, Holmberg, Kerstin Irene som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Kerstin Elisabeth Irene som är född 1979 och har titeln Suppleant, Saltin, Karl Sture Fredrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Strömsunds Skocentral AB är 556556-8069.