Data Algen AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Data Algen AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Data Algen AB är ett av dem. Statusen för Data Algen AB är att Bolaget är aktivt.

Data Algen AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-07-08. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Data Algen AB ska trivas.

Data Algen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och värdepapper samt fast egendom, idka handel med fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Data Algen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Data Algen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Data Algen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-12055.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Data Algen AB är Sivertsson, Bo Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Siwertsson, Per Mathias som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Data Algen AB har 556543-5566 som sitt organisationsnummer.