Strömsund Sport AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Strömsund Sport AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Strömsund Sport AB är ett av dem. Statusen för Strömsund Sport AB är att Bolaget är aktivt.

Strömsund Sport AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-24. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Strömsund Sport AB ska trivas.

Strömsund Sport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömsund Sport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Strömsund Sport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Strömsund Sport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-10700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Åström, Sten Görgen Firman tecknas i förening av -Magnusson, Rolf Magnus -Åström, Sten Börje.

De som är på något sätt har med Strömsund Sport AB är Magnusson, Rolf Magnus som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Sten Börje som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Sten Görgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Strömsund Sport AB har 556540-4950 som sitt organisationsnummer.