Bilhuset i Strömsund AB

Jämtlands län

Information

Bilhuset i Strömsund AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Bilhuset i Strömsund AB finns. I Strömsund så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilhuset i Strömsund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Bilhuset i Strömsund AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bilhuset i Strömsund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 30, 831 30, Östersund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-150430.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bilhuset i Strömsund AB Privat, ej börsnoterat.

Bilhuset i Strömsund AB har idag 556539-2312 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bilhuset i Strömsund AB

Bolaget skall bedriva bilhandel och bilservice samt försäljning av snöscotrar, trädgårdsmaskiner, fritidsartiklar, datorer och därmed förenlig verksamhet.

I Bilhuset i Strömsund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Allberg, Kjell Olov Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .