Lennart Näsströms Åkeri AB

Jämtlands län

Information

Lennart Näsströms Åkeri AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Lennart Näsströms Åkeri AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lennart Näsströms Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Lennart Näsströms Åkeri AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1996-09-03. Men sedan 1996-01-01 så har Lennart Näsströms Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lövberga 815, 833 95, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Näsströms Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2500438.

Strömsund arbetar för att företag som Lennart Näsströms Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennart Näsströms Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva vägtransporter av timmer och övrigt gods, uthyrning av lastbil med eller utan förare och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lennart Näsströms Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Näsströms Åkeri AB och det är följande personer, Näsström, Stig Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsström, Kjell Stefan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Lennart Näsströms Åkeri AB är 556533-7044.