BKS Elektronikmontering AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns BKS Elektronikmontering AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. BKS Elektronikmontering AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

BKS Elektronikmontering AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556528-2299.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0672-412770 alternativt besöka eller skicka post till BKS Elektronikmontering AB på följande adress Jormv. 9 B, 830 90, Gäddede.

BKS Elektronikmontering AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I BKS Elektronikmontering AB så sitter följande personer i styrelsen: Rustad, Bodil Margrethe som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall på uppdrag (lego) driva montering och till- verkning av kretskort och apparatmontering samt idka därmed förenlig verksamhet.