Å.M. Skogsentreprenad AB

Jämtlands län

Information

556525-1617 är organisationsnummer för bolaget Å.M. Skogsentreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Å.M. Skogsentreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Strömsund som är den kommunen som Å.M. Skogsentreprenad AB finns i.

Å.M. Skogsentreprenad AB har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Å.M. Skogsentreprenad AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Å.M. Skogsentreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Strömsund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Å.M. Skogsentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Å.M. Skogsentreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 0671-50061 eller genom brev på följande adress:
Lövvik 430, 830 80, Hoting

Bolaget skall utföra entreprenadverksamhet med maskiner för skogsavverkning och skogstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Å.M. Skogsentreprenad AB och det är Ivarsson, Per Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Tore Eivin som är född 1932 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Håkan Andreas som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,