Bo Ottossons Åkeri AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Bo Ottossons Åkeri AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bo Ottossons Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Bo Ottossons Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Bo Ottossons Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-17. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bo Ottossons Åkeri AB ska trivas.

Bo Ottossons Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri, utföra maskinentreprenader samt miljö- och återvinningstjänster, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Ottossons Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bo Ottossons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Bo Ottossons Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-12030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bo Ottossons Åkeri AB är Ottosson, Bo Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Bo Anders Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Bo Ottossons Åkeri AB har 556520-4228 som sitt organisationsnummer.