Hoting Metallprodukter AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Hoting Metallprodukter AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hoting Metallprodukter AB är ett av dem. Statusen för Hoting Metallprodukter AB är att Bolaget är aktivt.

Hoting Metallprodukter AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-05-24. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hoting Metallprodukter AB ska trivas.

Hoting Metallprodukter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av Hotingbåten, utveckling, tillverkning och försäljning inom området metallindustriproduktion, utbildning inom verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hoting Metallprodukter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Hoting Metallprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Hoting Metallprodukter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-10780.

Firman tecknas var för sig av -Dahlgren, Kent Åke -Nilsson, Nils Assar.

De som är på något sätt har med Hoting Metallprodukter AB är Nilsson, Nils Assar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Kent Åke som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Hoting Metallprodukter AB har 556513-7923 som sitt organisationsnummer.