T & Z Construction Aktiebolag

Jämtlands län

Information

T & Z Construction Aktiebolag är en verksamhet som finns i Strömsund. I T & Z Construction Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ziemann Terneborg, Annelie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Terneborg, Björn Gustav som är född 1945 och har titeln Suppleant, Holmkvist, Märta Karolina som är född 1977 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med T & Z Construction Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå T & Z Construction Aktiebolag på telefon 0670-20115.

Bolaget skall utföra bygg, vvs, golvarbeten, skogsarbeten, idka familjehemsverksamhet äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är T & Z Construction Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

T & Z Construction Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

T & Z Construction Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och T & Z Construction Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T & Z Construction Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

T & Z Construction Aktiebolag har 556502-1077 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.