Camelonten Tillverkning AB

Jämtlands län

Information

Camelonten Tillverkning AB är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Camelonten Tillverkning AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Camelonten Tillverkning AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1994-11-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skänknäsberget 115, 830 80, Hoting. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Camelonten Tillverkning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-22069.

Strömsund arbetar för att företag som Camelonten Tillverkning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Camelonten Tillverkning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med fästtekniska element, bedriva mekanisk verkstadsindustri och mekanisk industri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Camelonten Tillverkning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Camelonten Tillverkning AB och det är följande personer, Eriksson, Karl Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Jonas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lundgren, Bengt Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Camelonten Tillverkning AB är 556499-7046.