Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-07. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag ska trivas.

Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av tryckimpregnerade stolpar för stängsel, ledmarkeringar och vägar, försäljning av tryckimpregnerade trävaror, tryckimpregnering på uppdrag, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0644-30130.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Nils Erik Verner -Pålsson, Paul Anders Theodor.

De som är på något sätt har med Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag är Pålsson, Paul Anders Theodor som är född 1971 och har titeln VD, Pålsson, Paul Anders Theodor som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Nils Erik Verner som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Nils Erik Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Sven Paul som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Taflin, Anders Jonny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotMattsson, Britta Maria Helena som är född 1979 och har titeln Suppleant, Pålsson, Sven Olof Jonas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Fyrås Trä och Impregnering Aktiebolag har 556495-0805 som sitt organisationsnummer.