NorrZ Förvaltning Aktiebolag

Jämtlands län

Information

NorrZ Förvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som NorrZ Förvaltning Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

NorrZ Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

NorrZ Förvaltning Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1994-10-04. Men sedan 1996-01-01 så har NorrZ Förvaltning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Zackrisv. 2, 833 31, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NorrZ Förvaltning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-13805.

Strömsund arbetar för att företag som NorrZ Förvaltning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NorrZ Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av byggnads- maskiner inom verkstads- och byggnadsbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NorrZ Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NorrZ Förvaltning Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Jöns Albert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Barbro Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för NorrZ Förvaltning Aktiebolag är 556494-9146.