Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag är ett bolag som finns i Strömsund. I Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag på telefon 0644-10500.

Bolaget skall bedriva revision, rådgivning inom ekonomi och skatter, personlig assistens enligt LSS för bolagets ägare, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bergendahls Revision & Konsultation Aktiebolag har 556494-3172 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.