Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB

Jämtlands län

Information

Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1994-10-10. Men sedan 1998-01-01 så har Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grevåkersgränd 3, 830 70, Hammerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0644-71250.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva rådgivningsverksamhet avseende ekonomi och juridik, tillhandahålla redovisnings- och datatjänster, idka detaljhandel med blomsterhandel, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB och det är följande personer, Andersson, Britt Inger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Laila Christine som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Tobias som är född 1985 och har titeln Suppleant, Holmkvist, Märta Karolina som är född 1977 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Utrikes Ekonomi i Hammerdal AB är 556493-5947.