G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Aktiebolag som heter G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1994-09-15 så har G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vattudalstorget 1, 833 35, Strömsund. Vi ni istället prata med G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag så kan ni göra det på 0670-17170.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA förbundet bedriva detaljhandel med dagligvaror, bedriva café och bageri, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Harlin, Bo Folke Anders som är född 1961 och har titeln VD, Harlin, Bo Folke Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Harlin, Ellen Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Barbro Anette som är född 1965 och har titeln Revisor, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

G. Simonsons Handelsbod Aktiebolag har 556493-4486 som sitt organisationsnummer.