Classes Maskintransport Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Classes Maskintransport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Classes Maskintransport Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Classes Maskintransport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Classes Maskintransport Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1993-11-16. Men sedan 1995-01-01 så har Classes Maskintransport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blåsippev. 20, 833 34, Strömsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Classes Maskintransport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0670-611118.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Classes Maskintransport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Classes Maskintransport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är lastbils- och andra vägtransporter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Classes Maskintransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Classes Maskintransport Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Clas Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Grete Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Classes Maskintransport Aktiebolag är 556476-8728.