Elab Däck Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Strömsund och Elab Däck Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Elab Däck Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elab Däck Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elab Däck Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-01. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Elab Däck Aktiebolag ska trivas.

Elab Däck Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka regummering och försäljning av fordonsdäck samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elab Däck Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Elab Däck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Elab Däck Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-611015.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elverum, Kjell-Åke.

De som är på något sätt har med Elab Däck Aktiebolag är Elverum, Kjell-Åke som är född 1950 och har titeln VD, Elverum, Kjell-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hornbrink, Berne Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Elverum, Kjell Thomas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Elab Däck Aktiebolag har 556474-4521 som sitt organisationsnummer.