Rör & Murservice i Backe Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Rör & Murservice i Backe Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Rör & Murservice i Backe Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rör & Murservice i Backe Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Rör & Murservice i Backe Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1993-09-15. Men sedan 1993-01-01 så har Rör & Murservice i Backe Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kyrkv. 13, 880 50, Backe. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rör & Murservice i Backe Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0624-10746.

Strömsund arbetar för att bolag som Rör & Murservice i Backe Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rör & Murservice i Backe Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva VVS-verksamhet, försäljning och montering av spisar, kaminer och skorstenar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rör & Murservice i Backe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rör & Murservice i Backe Aktiebolag och det är följande personer, Ljungqvist, Bengt Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamsson Ljungqvist, Anna-Lena som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hanna Mari som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rör & Murservice i Backe Aktiebolag är 556473-0488.