EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag

Jämtlands län

Information

EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Strömsund. I EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Erik Gustaf som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Lars Henrik som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Olof som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ingrid Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag på telefon 0671-10840.

Bolaget skall bedriva mätningsarbeten, byggledning och projektering på konsultbasis inom anläggnings-, väg- samt bygg- sektorn,äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

EMKAB Eriksson Mätkonsult Aktiebolag har 556470-8716 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.