Hoting Grus Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Hoting Grus Aktiebolag är ett företag som finns i Strömsund. I Hoting Grus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindman, Sven-Olov som är född 1949 och har titeln VD, Lindman, Sven-Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gulin, Nils Erik Jakob som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobsson, Dag Arne Morgan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Erik Gustaf som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Guldbrandsson, Knut Esbjörn som är född 1953 och har titeln SuppleantTallberg, Curt-Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lundgren, Bengt Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hoting Grus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hoting Grus Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva gruvbrytning och förädling av mineraler. Entreprenadverksamhet. Framtagning, förädling och försäljning av berg, grus och matjord samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hoting Grus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hoting Grus Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hoting Grus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Hoting Grus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hoting Grus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hoting Grus Aktiebolag har 556468-5690 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.