Åsens Skog och Gräv Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Åsens Skog och Gräv Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Strömsund här finns det många olika Aktiebolag. Åsens Skog och Gräv Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Åsens Skog och Gräv Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556459-6079.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0644-10323 alternativt besöka eller skicka post till Åsens Skog och Gräv Aktiebolag på följande adress Kvarng. 4, 830 70, Hammerdal.

Åsens Skog och Gräv Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Åsens Skog och Gräv Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Olofsson, Kurt Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Olofsson, Aina Hillevi som är född 1936 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva avverkning och skotning av skog, handel med rotposter, gräv- och schaktningsarbeten, entreprenader avseende snöröjning och transporter samt därmed förenlig verksamhet.